Hoe werkt Quercetine met vitamine C?

Vaak wordt gezegd dat je vitamine C moet nemen als de “R” in de maand zit. Zodra het wat kouder wordt, wordt er meer gevraagd van onze weerstand en ons immuunsysteem. Met Quercetine met vitamine C sla je meerdere vliegen in één klap. Je ervaart de effecten van de krachtige antioxidant samen met de vitamines. Het zijn powerboosters die elkaars werking versterken. Ook in de natuur vind je de twee vaak samen terug. Hoe je deze combinatie van vitamines voor je kunt laten werken lees je in dit artikel. Vaak krijg je via je voeding maar een beperkte hoeveelheid binnen van deze broodnodige vitamines. Zelfs als je gezond en gevarieerd eet. Wil jij in de beste conditie de winter in? Lees dan snel verder. We vertellen je alles over de werking van supplementen met deze ingrediënten zodat je zeker weet dat je er voldoende van binnenkrijgt.

Stimuleert centrale zenuwstelsel

Quercetine met vitamine C stimuleert de werking van het centrale zenuwstelsel. Het helpt om je lichaam goed te laten functioneren en optimaal te kunnen presteren. Je centrale zenuwstelsel verbindt alle delen van je lijf met elkaar. Het wordt gebruikt om informatie van de hersenen naar alle delen van je lichaam te sturen. Als het niet goed werkt kun je allerlei vervelende klachten krijgen. Veel mensen krijgen via hun voeding te weinig Quercetine binnen en dat geldt ook voor vitamine C.

Quercetine met vitamine C helpt immuunsysteem

Met Quercetine met vitamine C geef je jouw immuunsysteem een enorme boost. Zowel Quercetine als vitamine C staan erom bekend dat ze je helpen om je immuunsysteem te versterken. Daardoor ben je minder vatbaar voor infecties en word je minder snel ziek. Zeker in de wintermaanden kan je dat helpen om beter bestand te zijn tegen virussen en bacteriële infecties. Mensen met een zwak immuunsysteem of een immuunsysteem dat niet naar behoren werkt kunnen alle hulp gebruiken bij de versterking ervan.

Zorgt voor minder ontstekingen

Quercetine met vitamine C werkt ontstekingsremmend. Als je gevoelig bent voor ontstekingen of last hebt van ontstekingen dan helpt dit supplement om de ontstekingen te remmen. Het is geen vervanging voor ontstekingsremmende medicijnen, maar kan wel helpen de klachten te verminderen. Denk hierbij aan klachten als gewrichtspijn en reumatoïde artritis. Omdat het een natuurlijk middel is kan het een welkome aanvulling zijn op reguliere medicijnen. 

Quercetine met vitamine C voor een optimale weerstand

Met Quercetine met vitamine C zorg je goed voor jezelf. Het supplement helpt je om een gezonde weerstand te hebben waardoor je je goed voelt en optimaal kunt presteren. Het is een goede aanvulling op je voeding. Blijf wel altijd gezond eten. Een gezonde voeding is de basis voor een goede weerstand en een optimale conditie. Als je meer ongeschilde en ongekookte groente en fruit eet dan krijg je Quercetine in een grotere hoeveelheid binnen met je reguliere voeding. Het zit vooral in de schil van veel vruchten en groente. Omdat het oplosbaar is in water verlies je vaak de belangrijkste werking bij het koken. Wil je dat voorkomen stoom of roerbak de groente en eet je fruit het liefst geschild. 

Benieuwd naar de mening van anderen? Bekijk dan direct de Quercetine ervaringen!